Ajánló
#welovevác 2021 fotópályázat

LEZÁRULT FOTÓPÁLYÁZAT
A tavalyi év sikerein felbuzdulva ezennel idén is meghirdetjük #welovevác2021 című fotópályázatunkat. Hála támogatóinknak, ebben az évben is szuper ajándékokat tudunk adni a nyerteseknek.

Pályázati felhívás:

A fotópályázaton való részvétel nyílt és díjmentes, bárki nevezhet életkortól függetlenül, amatőr és profi kategóriában. Jelen fotópályázat célja, hogy bemutassa Vác természeti és épített örökségeinek szépségeit, egyedi élményeit, azokat is, melyeket a hétköznapi, rohanó világban nem biztos, hogy észreveszünk.

 

Pályázati feltételek:

 

Pályázók köre:

- profi fotós

- amatőr fotós

 

A pályázó garantálja, hogy a beküldött fotók felett teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik. A Szervező nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredendő jogvitákból. A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a fotókat a szervező a szerző nevének feltüntetésével szabadon, korlátlanul és térítésmentesen felhasználhatja (népszerűsítés, kiadvány, közösségi média, sajtóanyag céljára)

Egy pályázó maximum 20 pályaművet küldhet be.

 

A pályázat benyújtásának módja:

- Benyújtási határidő: 2021. december 10. péntek

- A pályázat zsűrizésének várható ideje: 2021. december 15. szerda

- A képek fájlneve ékezet nélkül: KategóriaSorszám_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg

- JPEG formátumban, minimum 2 Megapixel felbontásban

- Elektronikus formában a fotopalyazat.vac@gmail.com email címre kérnénk megküldeni

 

A pályázat értékelése, díjazása:

- A beküldött képeket 3 neves váci fotóművész bírálja el. (A zsűrizés előtt a fotókat anonimizáljuk)

- A nyerteseket e-maiben értesítjük.

- Díjátadó várható időpontja: 2021. december 19. szombat

- A pályázatban összesen 9 képet díjazunk.

 

Díjazás:

Profi kategória:

1. helyezett: 14.000 Ft értékű utalvány a Váci Dunakanyar Színház felajánlásából, valamint az Arcus galéria / könyvesbolt / reklám- és fotóstúdió jóvoltából a nyertes fotói bekerülnek a 2022-es váci naptárba, ezen felül egy páros belépőjegy a Vácrátóti Botanikus Kert felajánlásából.
2. helyezett: Családi belépőjegy a RoBirtok Élményközpontba, valamint 5.000 Ft értékű brunch utalvány a Lujza és Koriander jóvoltából.
3. helyezett: 2.000 Ft értékű ajándékutalvány az Arcus galéria / könyvesbolt / reklám- és fotóstúdió jóvoltából, és egy páros belépőjegy Pál Feri atya előadására (2022. február 21.) a Madách Imre Művelődési Központ felajánlásából.

 

Amatőr kategória:

1. helyezett: 8.000 Ft értékű utalvány a Váci Dunakanyar Színház felajánlásából, illetve 2 fő részére 1 db kétszemélyes tál, hozzá választható 2 db 0,5 literes üdítő vagy 2 korsó sör a Hekk Terasz felajánlásából, és páros belépőjegy a Vácrátóti Botanikus Kert jóvoltából.
2. helyezett: Arcus ajándékcsomag az Arcus galéria / könyvesbolt / reklám- és fotóstúdió felajánlásából, valamint egy 5.000 Ft értékű brunch utalvány a Lujza és Koriander jóvoltából.
3. helyezett: 2.000 Ft értékű ajándékutalvány az Arcus galéria / könyvesbolt / reklám- és fotóstúdió jóvoltából, illetve egy páros belépőjegy a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar újévi koncertjére (2022. január 9.) a Madách Imre Művelődési Központ felajánlásából.

 

A szakmai díjakon felül Internetes szavazás alapján közönségdíjakat is osztunk:
1. helyezett:
10.000 Ft értékű könyvutalvány a Lyra Könyvesház felajánlásából, páros belépőjegy a Vácrátóti Botanikus Kert jóvoltából, illetve egy 7.390 Ft értékű tortautalvány a Pingvin Cukrászda jóvoltából.
2. helyezett: 5.000 Ft értékű brunch utalvány a Lujza és Koriander jóvoltából, és egy páros belépőjegy a Pál Utcai Fiúk koncertre (2021. december 30.) a Madách Imre Művelődési Központ felajánlásából.
3. helyezett: 2.000 Ft értékű ajándékutalvány az Arcus galéria / könyvesbolt / reklám- és fotóstúdió jóvoltából, valamint egy 5.000 Ft értékű utalvány a Magora Vegán Étterem felajánlásából.

 

A Print Profi jóvoltából (a felsorolt díjakon felül) felajánlott plusz nyeremények:

- Az összes kategória mindhárom helyezettje megkapja a nyertes fotóját A3-as (42cm x 29,7cm) méretben.

- Kategóriánként az első helyezett fotók alkotói A0-as (118,92cm x 84,1cm) méretű nyomatot kapnak a pályaművükből.

 

Az internetes szavazásban résztvevők között pedig egy Tourinform Ajándékcsomagot sorsolunk ki.


Adatkezelési tájékoztató

 

A 2020. évében meghirdetett „welovevác”  című fotópályázat (a továbbiakban: Fotópályázat) benyújtásakor megadott személyes adatok kezelésére az alábbi jogszabályok vonatkoznak: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)

 

A Fotópályázat szervezője a Tourinform Vác (a továbbiakban: Szervező)

 

A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

 

Kezelt adatok köre: Teljes név és e-mail cím

Az adatkezelés célja:  A pályázatban részt vevők azonosításához van rá szükségünk

Az adatkezelés időtartama: A jelentkezéskor megadott adataidat a jogszabályban meghatározottak szerint tároljuk. Külön adatgyűjtést nem végzünk.

 

A pályázattal kapcsolatos esetleges kérdéseket az info@tdm.vac.hu email címre várjuk.
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.