Jegyértékesítés

Értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy 2020. november 23-tól a kormányzati és önkormáyzati döntések értelmében a Váci Tourinform iroda zárva tart, a személyes ügyfélfogadás szünetel.

Mobiltelefonon és e-mailen továbbra is elérhetőek vagyunk.

Mobil: +36 30 501 8158

E-mail: info@tdm.vac.hu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Irodánk a négy piacvezető jegyértékesítő társaság (Jegymester, Interticket, Ticketexpress, Ticketportál) partnerirodájaként működik.  Színház, koncert, sport és egyéb kulturális rendezvényekre árusítunk jegyeket. A jegyértéskesítés on-line számítógépes programon keresztül érhető el, úgy hogy a vásárló az irodában választhatja ki a virtuális nézőtérről a kívánt ülőhelyét.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy irodánkban csak készpénz fizetési lehetőségük van!

A nálunk vásárolt jegyekre 200 Ft kezelési költséget számolunk fel ( jegyenként )

Kivételek:

  • váci rendezvények
  • fesztiválok ( Sziget, EFOTT, Rockmaraton, Fezen, Balaton Sound, Fishing on Orfű, B My Lake, Hegyalja, Volt, Strand, Deja vu, SZIN)
  • 1000 Ft/db alatti jegyekre

Ezekre nincs kezelési költség!

 

Amennyiben a vásárló a Sziget Fesztivál/ Volt Fesztivál/ Balaton Sound rendezvényre vásárol jegyet, úgy a szervező feltételei szerint külön tranzakciós díj kerül felszámításra, melynek mértéke a vásárolt jegytípustól függően jegyenként változik. Ezen díjjal kapcsolatban a vásárló a jegy@sziget.hu e-mail címen tud bővebb felvilágosítást kapni.

 

Aktuális ajánlatunk:

Koncertek, előadások

KÖZLEMÉNY!

Tisztelt Jegyvásárlóink,

Értesítjük Önöket, hogy irodánkban a fennálló járványügyi helyzetre való tekintettel bevezetett általános rendezvénytilalom miatt a színház- és koncertjegyek értékesítése bizonytalan ideig szünetel.

Köszönjük megértésüket!

A Tourinform Iroda munkatársaiMadách Imre Művelődési Központ


Váci Dunakanyar SzínházWebfejlesztés: DunaWeb Kft.