Ajánló
Adventi Vásár 2018

Közeledik a karácsony - Adventi Vásár Vác 2018

Szerdán, november 21-én, 17:00-kor ünnepélyesen megnyílik Vácon az Adventi vásár. Fahéj és ánizs illat a levegőben, kézműves portékák és téli finomságok a faházakban, valamint sokszínű adventi program vár mindenkit Vácon a főtéren. Lesz ajándék osztó Mikulás, Karácsonyfa díszítő verseny, Betlehemes, esténként pedig jobbnál jobb zenés programok feledtetik a hűvös időjárást.
Kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk hozzá.
Részletek >>

Hungary Card - Magyar Turizmus Kártya

Lepje meg magát és családját a 2018. évi Hungary Card – Magyar Turizmus Kártyával, mely számtalan megtakarítási lehetőséget kínál belföldön egy éven át.
Fedezze fel Magyarország számtalan látnivalóját, természeti és kulturális értékeit, földön, vízen, levegőben, s mindezt sok-sok kedvezménnyel!
Válassza a kártya bármely típusát, a Basic, vagy Plus csomagot, kedvezményes utazási lehetőségek, múzeumi, színházi, állatkerti, cirkusz, és fürdő belépők, és sok más szabadidős tevékenység várja az országban. A kártya nem névre szóló, így barátok, ismerősök is élvezhetik annak előnyeit 2019. január 31-ig.
Részletek >>

Heti programajánló

Vácon rendkívül sok és változatos program közül választhatunk. Vannak kiemelkedő, egyszeri események, és vannak közkedvelt, visszatérő események is.

Címszavakban:
Kiállítások, koncertek, színház, gyerekprogramok, mozi, táncház, film klub, könyvbemutató

Lapozza át heti programajánlónkat!
Jó szórakozást kívánunk!

Részletek >>

(1-5)(6-10)   >>



Webfejlesztés: DunaWeb Kft.