Szabadidő / Kirándulás
(1-6)

Királyréti Erdei Iskola és Látogatóközpont

2624 Szokolya – Királyrét, Hrsz: 0439
+36 27 585 625, +36 30 238 0063
kiralyret@dinpi.hu; hiuzhaz@dinpi.hu
http://www.dunaipoly.hu/hu/helyek/bemutatohelyek/hiuz-haz-erdei-iskola-es-latogatokozpont
A fővárostól nem messze várja a táborozni vágyó diákokat, osztályokat a Királyréti Erdei Iskoa és Látogatóközpont.
Részletek >>

Naszály

A Naszály hegy Vác felett helyezkedik el, a Cserhát hegység legnyugatibb, előhegység jellegű tagja. A hegy a sasbérceknek nevezett, környezetükből meredeken kiemelkedő hegyek egyik legszebb hazai példája.
Részletek >>

Szálláshelyek a túraútvonalak közelében

A Börzsöny számtalan szálláslehetőséget kínál a kirándulóknak és túrázóknak, a táboroktól kezdve, a turistaszállókon, vendégházakon, panziókon át egészen a szállodákig. Reméljük kínálatunkban mindenki talál kedvére valót!
Részletek >>

Túraútvonalak a Börzsönyben

Budapesttől karnyújtásnyira, a csodálatos szépségű Dunakanyartól északra emelkednek a Börzsöny vadregényes csúcsai. Az úgynevezett Magas-Börzsöny Magyarország legérintetlenebb hegyvidéke, legmagasabb csúcsa a 938 m magas Csóványos. A terület a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozik, nagy része fokozottan védett természetvédelmi terület.
Részletek >>

Túraútvonalak a Naszályban

A Naszály-hegy Vác felett helyezkedik el, a Cserhát hegység legnyugatibb, előhegység jellegű tagja. A hegy a sasbérceknek nevezett, környezetükből meredeken kiemelkedő hegyek egyik legszebb hazai példája.Részletek >>

Visegrád

2025 Visegrád, Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület Infó Iroda, Duna-parti út 1.
+36 26 397 188
info@visitvisegrad.hu
www.visitvisegrad.hu
Visegrád Budapesttől 43 km-re, a Duna jobb partján, a Dunakanyar legszebb pontján fekvő kisváros. A népeket, kultúrákat összekötő Duna menti település egyedülálló természeti környezetben nemzetközi hírű műemlékekkel dicsekedhet. Visegrád az élő középkor városa, a visegrádi országok együttműködésének bölcsőhelye.
Részletek >>

(1-6)Webfejlesztés: DunaWeb Kft.