Partnereink

 

Libra Hotel és Lounge Étterem /Veresegyház

A Libra Hotel 2012-ben nyitotta meg kapuit vendégei előtt, bár éttermünk már 2010 óta várja az ide látogatókat. Szállodánk Veresegyház szívében, az újonnan megépített Városházával szemben található.

 

 

 

 

 

Szent Orbán Erdei Wellness /Kóspallag

Különleges világ az erdő mélyén!

Szolgáltatások: belső medence, buszparkoló, érték - és csomagmegőrzés, etetőszék, étkezési lehetőség, fürdési lehetőség, gyermekágy, gyermekbarát szolgáltatások, gyermekmedence, pancsoló, horgászati lehetőség, hotel, panzió, konferencia rendezésére alkalmas helyszín, kölcsönzés, bérlési lehetőség, kutya-macska bevihető, magánszállás, masszázs, őrzött parkoló, tenisz, transzfer, túrázási lehetőség, wellness szolgáltatások

 


Legénd Üdülőfalu, a vidék nyugalma/Legénd

Legénd Üdülőfalu egy húsz házból álló
létesítmény, mely egy gondosan kialakított
és ápolt területen fekszik, a Cserhát szelíd
lankái által védetten, mintegy megbújva
a kíváncsi szemek elől

 

 

 

 

Enoteca Borbisztró Nógrád /Nógrád

Enoteca- a legrövidebb út Toszkánába!

A nógrádi vár lábánál megbúvó Enoteca borbisztró hamisítatlan olasz hangulatot áraszt magából. Nagy hangsúlyt fektet a borok és az ételek kísérletező társítására és bíztat fogyasztásukra. A borbisztróban keverednek a toszkán stílusjegyek a helyi emberek kultúrájával, így nyeri el a borbisztró jellegzetes hangulatát.

 

Börzsönyliget Vendégházak /Kismaros

BÖRZSÖNYLIGET kedvelt és változatos turistacélpontok közelségét élvezi – a Visegrád, Zebegény, Királyrét által határolt háromszög szívében, a Morgó patak által átszelt völgyben fekszik - közigazgatásilag Kismaroshoz tartozik, festői környezetben, közvetlenül a Morgó patak „Y” torkolatánál, annak völgyében, a Börzsöny hegység lábánál található. A BÖRZSÖNYLIGET VENDÉGHÁZ egész évben várja az aktívan kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat!

 

Kárpát-haza Lovasfogadó /Verőce

 

A Lósi-völgyben található a Kárpát-Haza Lovasfogadó, ahol nem csak a lovasok, hanem minden természetjáró ember szívesen látott vendég akár egy hűsítő italra, akár több napos, hetes pihenésre vágyik. Szállást kaphat a legősibb földről a Vereckei-hágóból áttelepített évszázados gerendaházakban, vagy modern kétágyas szobákban. Étkezhet a százéves fogadóban a legjobb helyi specialitásokból.

 

 

 

Gyermektáborok Horpácson- Együtt Európáért Alapítvány /Horpács

 

Ha unod már, hogy az iskolai szünidő alatt a négy falat bámulod, akkor nincs más teendőd, mint eljönni horpácsi táborunkba! Legyél akár sportember vagy művészlélek, itt megtalálod a helyed!

Az Együtt Európáért Alapítvány gyermektáborokat szervez általános iskolás tanulók számára a Horpácsi Európa Pihenő Központban. Négy tematikus tábort kínálunk, amelyekből a diákok érdeklődési körüktől függően kedvükre választhatnak.

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.