Szállás / Váci szállások
Camelot Club Hotel és Étterem

2600 Vác, Vác és Verőce között a 12-es főúton, a körforgalomtól 2 km-re
+36 27 308 310, +36 20 665 8170
camelot@dunaweb.hu
www.camelothotel.hu
Közvetlenül a Duna-parton várja vendégeit a Camelot Club Hotel***és Étterem.

A Camelot Club Hotel vendégeit várja a Dunakanyar és a Börzsöny csodás, költői tájai, annak sok idegenforgalmi nevezetességével. Számtalan látnivaló csalogatja a túrázókat, kerékpározókat, síelőket, a víz-, és az erdő szerelmeseit, a lovaglás megszállottjait. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fabútorokkal vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Legimpozánsabb a nászutas lakosztályunk, ahol vendégeink méltán átérezhetik az élet ritka pillanatainak szépségét, élvezhetik a dunai táj festőiségét, a naplementék vöröslő csodáit...

Ki már egyszer megfordult a Camelot Club Hotel és Étteremben, az igyekszik minél hamarabb visszatérni, újra és újra élni az egykori varázst.

Hotel

Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fabútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Legimpozánsabb a nászutas lakosztályunk, ahol vendégeink méltán átérezhetik az élet ritka pillanatainak szépségét, élvezhetik a dunai táj festőiségét, a naplementék vöröslő csodáit.

Étterem:

Hangulatos, 80 fős éttermünk, a teraszunk és a grillterasz minden ízlést és igényt kielégít.

Éttermünkben lehetőség van Szép-kártyás fizetésre: MKB, OTP, K&H.

Rendezvények:

Sátor:

220 fős Duna-parti rendezvénysátrunk esküvői vacsorák,  valamint az azt követő mulatság megtartásának ideális helyszíne

Konferencia/Különterem:

Aki pihenni, és tanácskozni is szeretne, azt konferencia termünk várja, ami minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkezik.

Boros pince:

Vendégeinket 3 db egyenként 40 fő befogadására alkalmas borospincével várjuk. Baráti, családi összejövetelekre ideális helyszín.

 

Billiárd és  pingpong

Billiárd-, és pingpongasztalunk a játék kedvelőinek, és a nagy mozgásigénnyel megáldott vendégeknek biztosít kellemes időtöltést. Szállóvendégeinknek térítésmentesen áll rendelkezésükre. Éttermi vendégeink is igénybe vehetik ezeket a sporteszközöket 1000.-Ft. / óra költséggel.

Kikötő

A Hotel mellett van lehetőség csónakot és jetskit a vízre tenni, előzetes egyeztetés után. Kérésre szerződött partnereink foglalkoznak hajóztatással, jetski oktatással.

Hajóval érkező szálló – és éttermi vendégeink díjmentesen igénybe vehetik kikötőnket.

Horgászat, vadászat

A vadászatot kedvelők a Börzsönyi erdőkben hódolhatnak szenvedélyüknek.  Vadászatszervezésben is szívesen állunk az Önök rendelkezésére.

A horgászoknak remek horgászati lehetőségeket tudunk ajánlani a környéken: Királyréti-horgásztó, Diósjenei-tó, Nőtincsi-tó, Ordas-tó, és természetesen a Duna. A dunai horgászathoz, szállóvendégeink igénybe vehetik stégünket, felejthetetlen élmények, fogások eléréséhez.
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.